HVEM ER VI?


Nordby drill er Follos fineste drilltropp. Vi har utøvere som trener beinhardt mot nasjonale og internasjonale konkurranser, og vi har utøvere som kun er med for å være en del av moroa. Vi syns det er like stas uansett.


Drilltroppen vår er regjerende Norgesmestere i Twirl Team senior 2.divisjon, etter å ha vunnet gull i NM fem år på rad. Og våre mest aktive utøvere finner veien til de fleste drillkonkurranser over hele landet.


Nordby drill består av 40 drillere fra 6-21 år. Vi trener hovedsaklig på Solberg Skole og utøverne våre får innblikk i de aller fleste konkurransekategoriene.


Drill er hardt arbeid. Og det gjør til tider vondt. Det er helt ok, så lenge utøverne selv syns det er greit. Noen av utøverne våre trener beinhardt for å bli best, andre trener kun på treningene og har ikke lyst til å konkurrere i det hele tatt. Andre igjen er litt usikre på hva de tør og ikke. Uansett er du velkommen til å trene med oss.

Vår historie


Drillen som holder til i Nordbygda i Ås kommune, kunne i 2019 feire 50 års jubileum.

Vi startet opp som en del av Nordby Skolekorps. I 1969 kunne man fortelle om hele 10 drillere i korpsets årsberetning.

I juni 2020 ble vi stiftet som egen organisasjon etter at musikk og drill i Nordby skolekorps valgte å dele seg i to organisasjoner for at vi begge skulle kunne legge til rette for en enda bedre fritidsaktivitet for våre medlemmer.


VÅR VISJON


Det viktigste er å ha det gøy!


Nordby drill ble stiftet 22. juni 2020.
I 2019 kunne vi feire 50 år som drilltropp hos Nordby skolekorps. I 2020 startet vi opp som vår egen organisasjon, men vi tar med oss samarbeidet med korpset og vår lange drilltradisjon videre.

Vi driver med konkurransedrill og kosedrill i skjønn forening. Og vi har som formål å fremme et engasjerende og sosialt drillmiljø, gjennom instrukson som er tilpasset hver enkelt drillers ferdighetsnivå.