HVEM ER VI?


Nordby drill er Follos fineste drilltropp. Vi har utøvere som trener beinhardt mot nasjonale og internasjonale konkurranser, og vi har utøvere som kun er med for å være en del av moroa. Vi syns det er like stas uansett.


Seniortroppen vår er vår vant gull i Twirl Team 2. divisjon i år, og har vunnet gull 6 år på rad.

I sommer kom de på 5. plass i level b på Nations cup i Liverpool hvor de konkurrerte mot drilltropper fra hele verden. Her kom vi også hjem med en gull, en sølv og en bronse i individuelle grener.


Våre mest aktive utøvere finner veien til de fleste drillkonkurranser over hele landet og vi har flere deltagere på det norske landslaget som konkurrerer på internasjonale konkurranser. Samtidig er vi en klubb som også har god plass til de som ikke vil alt. Hos oss kan du lære å drille uansett ambisjonsnivå.


Nordby drill består av rundt 40 drillere fra 6-22 år. Vi trener hovedsaklig på Solberg Skole og utøverne våre får innblikk i de aller fleste konkurransekategoriene.


Drill er hardt arbeid. Og det gjør til tider vondt. Det er helt ok, så lenge utøverne selv syns det er greit.

Noen av utøverne våre trener beinhardt for å bli best, andre trener kun på treningene og har ikke lyst til å konkurrere i det hele tatt. Andre igjen er litt usikre på hva de tør og ikke. Uansett er du velkommen til å trene med oss.

Vår historie


Drillen som holder til på Solberg i Ås kommune, kunne i 2019 feire 50 års jubileum.Vi startet opp som en del av Nordby Skolekorps. I 1969 kunne man fortelle om hele 10 drillere i korpsets årsberetning.

I juni 2020 ble vi stiftet som egen organisasjon etter at musikk og drill i Nordby skolekorps valgte å dele seg i to organisasjoner for at vi begge skulle kunne legge til rette for en enda bedre fritidsaktivitet for våre medlemmer.


Nordby drill er en del av Norges musikkorps forbund.


I 2023 ble det dannet noen av våre mest aktive medlemmer organisajsonen Nordby sportsdrillklubb som er en del av idrettsforbundet. Vi anser hverandre som søsterklubber og har et tett samarbeid til det beste for begge klubbenes medlemmer.

VÅR VISJON


Det viktigste er å ha det gøy!


Vi driver med konkurransedrill og kosedrill i skjønn forening. Og vi har som formål å fremme et engasjerende og sosialt drillmiljø, gjennom instruksjon som er tilpasset hver enkelt drillers ferdighetsnivå. Det er da man utvikler seg og mestrer. Og mestring gjør det meste gøy!