Endelig ble det konkurransehelg igjen
Med super innsats fra våre Nordbyanere

20 måneder skulle det gå før vi kunne tevle sammen med drillvenner fra andre klubber i en hall igjen. Og Nordby drill kunne reise hjem etter endt konkurranse med hele 17 medaljer og mange flotte plasseringer.

25.10.2021

Endelig begynner livet å vende tilbake til normalen igjen. Og drillerne våre skulle få dommen etter 20 måneders konkurransetørke. Det var ikke fritt for at flere kjente på nervene denne helgen da vi reiste til Horten for å delta på Horten drills konkurranse Skjærgårdsdrill.

Utsatt mulighet

Vanligvis arrangeres det meste av drillkonkurranser på våren, men grunnet pandemien ble det kun arrangert digitale muligheter. Derfor var det ekstra fint at Skjærgårdsdrill i år også arrangerte en høstkonkurranse. Dermed fikk utøverne som ønsket det muligheten til å prøve seg på konkurransegulvet igjen før kvalifiseringskonkurransene til NM er i gang igjen i januar. Og resultatene viser at det er lov å glede seg litt over hva gjengen har fått til mens verden var stengt ned.

Takk til hovedtrener Annetta som fikk fram det beste i både utøvere og foreldre gjennom helga og som vet akkurat hva som skal til for å gjøre oss rakere i ryggen og bedre enn vi var i går. Og takk til trener Ida som sjonglerte oppgaven som utøver, trener og motivator for Nordby helt fløyelsmykt! 

I tillegg til flere fine resultater utenfor pallen kom gruppen hjem med:

1baton
🥇Senior intermediate - Malene
🥉 Junior beginner -Eline
🥉 Junior intermediate - Alva

2baton
🥇junior beginner - Eline
🥇junior intermediate - Alva
🥈Preteen beginner - Nathalie
🥈Senior intermediate - Malene

Solo x-strut
🥇Juvenile beginner - Flora
🥇Junior beginner - Eline
🥇Junior intermediate - Thea
🥇Senior beginner - Ingrid
🥇 Senior intermediate - Malene
🥈Preteen beginner - Nathalie
🥉 Adult -Ida

Dance
🥈Senior intermediate - Malene
🥈Junior intermediate - Thea
🥉Junior intermediate - Alva


Vi er så stolte av alle sammen 🌸

Faksimile fra Ås avis