Thea og Twirl Team danset løs på Tusenfrydstevnet

Hverken drillere eller foreldre lå på latsiden da det endelig ble arrangert nytt Tusenfrydstevne. Twirl Team fikk drillet på flere show med MGP-bandet Blåsemafiaen i parken, og Thea fikk fortelle om opplevelsen i Ås avis.

13.09.2021

Det var en svært fornøyd driller som fortalte om opplevelsen til lokalavisa Ås avis.


Thea  og resten av seniorteamet til Nordby Drill, fikk søndag opptre sammen med Blåsemafian, kjent fra årets finale i Melodi Grand Prix.Det gjorde stevneopplevelsen ekstra spesielt for de eldste drillerne våre.

Til Ås avis sier Thea:

– Tusenfrydstevnet er noe helt eget og det er blitt en tradisjon, som ikke bare vi drillerne setter pris på. Jeg tror alle setter pris på det. Å få drille med Blåsemafian var helt sykt og rått. Jeg er nesten litt starstruck, sier hun.


Drilling som sport er på fremmarsj, ifølge Bronken.

– Vi er nesten 50 stykker nå i Nordby Drill. V har bare vokst og vokst på de syv årene vi har holdt på. Det er jo helt fantastisk.

– Drilling er livet mitt. Hallen der vi trener er mitt andre hjem og det er der jeg tilbringer mesteparten av tiden min. Jeg har nesten alle vennene mine der også. Vi er en samla gjeng og det er ikke bare de jeg trener med, men også bestevenninnene mine. Vi har skapt et bånd som er kjempebra og det er veldig gøy, forteller hun til avisen.

Saken er en del av en større reportasje om årets Tusenfrydstevne som gikk av stabelen denne helgen. Tusenfrydstevnet er et samarbeid mellom Nordby drill og Nordby skolekorps og er årets viktigste dugnadsarrangement. I fjor ble stevnet avlyst rett før det skulle settes i gang. At det kunne gjennomføres i år var derfor ekstra gledelig.

Her kan du lese hele artikkelen i Ås avis.

Faksimile fra Ås avis